6. Studeni 2012., Dodaj komentar

Svečani koncert HKUD-a Petar Zrinski povodom stote obljetnice

Autor: Dora Špehar

HKUD Petar Zrinski svečanim će koncertom proslaviti sto godina od osnutka.
U koncertu će sudjelovati sve sekcije društva predstavljajući najbolje iz svojih programa. Tu će se tako naći čitav niz popularnih, klasičnih i narodnih zborskih, klapskih, te tamburaških skladbi, kao i uvijek rado viđeni folklorni plesovi. Koncert će popratiti i vanjski suradnici HKUD-a.
Program koncerta, osim pjesme i plesa, obuhvatit će i značajne trenutke iz povijesti društva. Publika će tako biti upoznata s nastankom HKUD-a, njegovim usponima i padovima, a moći će vidjeti i neke nezaboravne točke koje su obilježile povijest HKUD-a „Petar Zrinski“.
Ovim koncertom, HKUD „Petar Zrinski“ slavi svoj rad s kojim je započeo prije 100 godina, davne 1912. kao muško pjevačko društvo. Tijekom godina, rastao je broj članova, a njime i broj sekcija, tako društvo danas broji preko dvjesto članova okupljenih u četiri sekcije.

Svečani koncert HKUD-a „Petar Zrinski“ održat će se u subotu, 24.11.2012. u sportskoj dvorani Srednje Škole Vrbovec u večernjim satima. Sve detalje moći ćete pronaći na plakatima diljem grada, a ulaznice će bit moguće kupiti u pretprodaji na mjestima označenim plakatima.

Pozivamo vas da svojim dolaskom uveličate naš veliki jubilej, te pljeskom zahvalite začetnicima kulturne strane Vrbovca.

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>